Laihian lukio 70 vuotta

Laihian lukion alumnit

Laihian lukion Alumnit ry. toimii Laihian lukiosta ja Laihian Yhteiskoulusta valmistuneiden ylioppilaiden yhdyssiteenä. Yhdistys tukee Laihian lukion toimintaa ja sen opiskelijoita. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenistölleen tapaamisia, hankkii varoja, joista yhdistys jakaa apurahoja ja stipendejä Laihian lukiolle ja sen opiskelijoille. Yhdistys seuraa Laihian lukion toimintaympäristöä ja välittää omat ja jäsentensä Laihian lukion toiminnan kehittämiseen tähtäävät aloitteet ja mielipiteet Laihian lukion rehtorille. Lukion opetustoimintaan Alumnit ry. osallistuu järjestämällä kaksi kertaa vuodessa lukion opiskelijoille seminaarin ajankohtaisista aiheista.

Tule mukaan Laihian lukion alumnitoimintaan!

Alumnien jäsenyydestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puheenjohtaja Martti Luukkoon (martti.luukko@saunalahti.fi)

Alumnit ry:n toiminta lukuvuonna 2017-18

Seminaari lukion opiskelijoille elokuussa: aiheina Lukion historia ja "Uskalla elää".

Kirjoituskilpailu lukio opiskelijoille. Aiheena Suomi 100 vuotta.

Kirjanäyttely Laihian kirjastossa.

Seminaari lukion opiskelijoille tammikuussa: aiheina teknologia ja digitalisaatio.

Mannilan talo, jossa Laihian yhteiskoulu aloitti toimintansa.